Gheorghe Flutur: În această iarnă, vom vedea adevărata valoare a PSD

Mesaj tranșant din PNL. Liberalii nu doresc deocamdată să preia guvernarea, iar cei care cred că se dorește acest lucru pentru a fi schimbați prefecții se înșală, a declarat, joi, într-o conferință de presă secretarul general al PNL, Gheorghe Flutur.

Senatorul Gheorghe Flutur a explicat, joi, motivul pentru care PNL nu se grăbește să preia guvernarea, după ce românii au ales ca viitorul președinte să fie candidatul ACL, Klaus Iohannis.

În această iarnă, vom vedea adevărata valoare a PSD, care a tot făcut promisiuni electorale. Dacă cineva crede că vrem să preluăm guvernarea pentru a pune prefecţi, se înşală. Voi fi extrem de tranşant. Nu cu funcţii politice, că nu ţine. Pot rămâne cât vor vrea în funcţia lor", a spus Flutur, dezavuând, totodată, faptul că premierul Victor Ponta a decis să își ia concediu, uitând că actul guvernării este un proces care nu trebuie întrerupt. 

Ne uităm la ecuaţia din Parlament. Deocamdată au fost alegeri prezidenţiale. Ca oameni normali, chemăm Guvenul să guverneze, pentru că şi-au luat concedii după campanie. Guvernarea e întreprindere cu foc continuu, chiar dacă eşti supărat. Nu se poate aşa ceva. Noi, ca opoziţie, îi tragem de mânecă şi îi vom corecta de câte ori trebuie. Avem nevoie de Legea bugetului. Când pierzi alegerile, trebuie să gândeşti cât de sănătos ai consolidat structurile. Eu văd că zilnic fac implozie, a spus Flutur, citat de Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel