Gestul și firma de la Nana, semnale pentru Băsescu

Gestul din Parlament și deplasarea Elenei Udrea la sediul firmei de la Nana ar putea fi semnale de avertizare, potrivit analizei unui polițist, dar și a unui fost ofițer SRI. Cel mai probabil, pentru Traian Băsescu, susține senatorul Daniel Savu. 

Dumitru Coarnă, vicepreședinte al sindicatului polițiștilor, consideră că Elena Udrea a făcut un gest de avertizare, atunci când și-a dus ostentativ mâna la nas, în fața camerelor de luat vederi.

”Se practică astfel de gesturi și în lumea spionilor, și în cea a clanurilor, atunci când nu pot să comunice direct sau prin telefon. Desigur, limbajul codificat, dacă aparține unei anumite grupări, nu poate fi descifrat decât de ofițerul de poliție care s-a infiltrat sau care lucrează nemijlocit la cazul respectiv. Dar, gesturile generale, cutumiare, sunt clare, au o semnificație cunoscută tuturor. Să duci arătătorul la nas, e un gest care a mai fost făcut și cred că înseamnă: Aveți grijă, depinde de voi dacă spun sau nu! Aveți grijă ce faceți, încă nu mi-am jucat toate cărțile”.

Nana ar putea fi prima piesă din ”cazul Băsescu

Și senatorul PSD Daniel Savu, fost ofițer SRI, crede că apăsarea cu arătătorul pe nara dreaptă este un mesaj transmis la distanță. În contextul precizării făcute de Elena Udrea pe Facebook, Savu crede că este un mesaj pentru Traian Băsescu. ”Nu am vorbit Traiane. Fă totul să mă salvezi”, a declarat Savu la Antena 3.

Întrebat de semnificația gestului de a merge la sediul firmei care administra terenul de la Nana, Savu a spus că terenul acela e un punct sensibil, ”care ar putea constitui prima piesă din cazul Băsescu”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel