Geoană: Băsescu să-i trimită trandafiri roşii lui Ponta că dă pe tavă Senatul

mircea-geoana-senat
mircea-geoana-senat

Mircea Geoană l-a acuzat miercuri pe Victor Ponta că, prin deciziile luate, oferă cea de-a doua funcţie în stat "pe tavă" puterii, astfel că Traian Băsescu ar putea să-i trimită preşedintelui PSD un buchet de trandafiri roşii pentru un asemenea "cadou".

"Avem de-a face cu oameni care nu merită să conducă un partid de 2%, darmite de 30%, oameni care se visează prim-miniştri. Păi ăsta nu poate să conducă nici măcar o autobază, dar să conducă Guvernul României. Nu au nimic de a face cu bunul simţ şi cu interesele alegătorilor", a comentat Geoană, criticând actuala conducere a PSD.

"Să pui pe tavă a doua funcţie în stat, aşa cadou cred că să-i trimită un buchet de flori domnul Băsescu domnului Ponta, trandafiri roşii în semn de preţuire", a mai afirmat Geoană.

El a comentat că nu Senatul îl "doare" - "nu m-a făcut mama preşedinte de Senat" - ci că avertizează în van asupra pierderii funcţiei. "E un risc imens pentru pierderea funcţiei. Responsabilitatea pentru pierderea funcţiei aparţine lui Ponta şi acoliţilor săi. Cred că azi e nevoie de un congres al partidului pentru a stabili cine îşi permite să pună pe tava lui Băsescu a doua funcţie din statul român", a comentat Geoană.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel