Galeria Directorilor și alte surprize. BCU Carol I participă la Bookfest

În perioada 1-5 iunie 2022, Biblioteca Centrală Universitară Carol I participă la a XV-a ediție Bookfest, organizată pentru prima dată după pandemie, și vă invită la standul A02 din Pavilionul B2, pentru a descoperi o colecție inedită de artă și carte. 

„Aici veți putea admira o parte din Galeria Directorilor, unde se regăsesc tablouri dedicate foștilor directori ai bibliotecii, aflate sub semnătura pictorului Stelian Neicu, precum și o expoziție a volumelor editate în onoarea acestora. 

De asemenea, miercuri 1 iunie 2022, începând cu ora 18:00, la sediul din strada Crețulescu, nr. 8, va avea loc prezentarea volumului 140 de ani de relații diplomatice România – Spania, în cadrul evenimentului Ziua Ambasadorilor, organizat de Muzeul Național al Literaturii Române. Volumul impresionează printr-un număr de 864 de pagini, fiind publicat într-un tiraj limitat. El a fost realizat de către Dragoș Cătălin Trifan - serviciul Cercetare. Dezvoltare. Digitizare, sub îndrumarea Directorului General al Bibliotecii Centrale Universitare Carol I, Mireille Rădoi.

Cartea a fost editată cu sprijinul Fundației Universitare Carol I și surprinde complexitatea și densitatea relațiilor diplomatice dintre cele două țări care au împlinit, anul trecut, 140 de ani. Demersul editorial și de cercetare al autorului s-a realizat, într-o măsură considerabilă, prin intermediul surselor puse la dispoziție de Biblioteca Centrală Universitară Carol I, instituție care întrunește un fond valoros de periodice, la care publicul poate avea acces”, anunță un comunicat BCU Carol I. 

2. -imagine fara descriere- (stand-bcu_bookfest_1_50421300.jpg)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel