Gabriela Firea (PSD): Alina Gorghiu ține cu dinții de fiecare vot, oricât de corupt ar fi

Un deputat PNL este acuzat de trei infracțiuni de abuz în serviciu în dosarul fostului șef ANI Horia Georgescu. PSD acuză PNL de o lipsă acută de reacție, în condițiile unor poziții anterioare vehemente față de corupții din alte partide. 

"Ieri, deputatul PNL Theodor Nicolescu, vicepreședinte al Comisiei Juridice, a fost pus sub urmărire penală. Acesta este acuzat de săvârșirea a 3 infractiuni de abuz în serviciu cu consecințe deosebit de grave, în dosarul în care fostul șef ANI Horia Georgescu a fost reținut. Cu toate acestea, nimeni din conducerea PNL nu a luat poziție. Cu o mare ipocrizie, conducerea PNL este preocupată doar atunci când e vorba de acuzații altor partide și ignoră corupții din propria ogradă", transmite Gabriela Firea, purtător de cuvânt al PSD.

PNL acuză: Ponta, abuz fără precedent. 26 de OUG ascunse

Adaugă: "Asta pentru că ține cu dinții de fiecare vot posibil, în speranța că la următoarea moțiune vor vota măcar la fel de mulți liberali câți au semnat. Alina Gorghiu și Vasile Blaga ar trebui să iasă public și să-i ceară lui Theodor Nicolescu să se retragă din Camera Deputaților, așa cum au făcut și în cazul celorlalți parlamentari acuzați de procurori în ultimele zile. Evident, nu vor să facă acest lucru. După cum ne-a anunțat chiar astăzi purtătorul de cuvânt al PNL, liberalii tocmai vor demara discuții oficiale cu partidul al cărui lider de facto, domnul Vanghelie, este în închisoare". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel