Gabriela Firea, despre nemulțumirile între taximetriștii din București și cei din Ilfov

Senatorul Gabriela Firea, candidatul Alianței PSD+UNPR la Primăria Capitalei, și Daniel Tudorache, candidatul Alianței PSD+ UNPR la Primăria Sectorului 1, au fost joi prezenți la o întâlnire cu 200 de reprezentanți ai Patronatelor și ai agenților economici care au parteneriate cu acestea.

"Am condus trei societăți comerciale, vă înțeleg foarte bine grija pentru a asigura, lună de lună, plata salariilor și de a vă dezvolta cât mai bine activitatea în mediul concurențial. Cu ajutorul dumneavoastră, voi putea rezolva multe probleme de interes comun. Mă refer la o reașezare a taxelor și impozitelor locale, pentru a nu se constitui într-o piedică în dezvoltarea activității dumneavoastră. Sunt deschisă total la dialog și vreau să fim o echipă. De aceea, aștept propuneri din partea dumneavoastră pentru a desemna un reprezentat al Patronatelor, care să facă parte din echipa mea de consilieri personali, la Primăria Capitalei. Avem nevoie de soluții concrete pentru problemele de zi cu zi", le-a comunicat celor prezenți Gabriela Firea.

Alte subiecte puse în discuție de cei prezenți la întâlnire au fost Zona Metropolitană, problemele de la RADET și RATB, extinderea liniei de metroul București-Pipera și către Aeroportul Internațtional Otopeni, precum și nemulțumirile taximetriștilor din Capitală.

"Voi discuta cu toate asociațiile de transportatori pentru a găsi cele mai bune soluții în rezolvarea problemelor. Taximetriștii din București sunt nemulțumiți de cei din Ilfov și invers. Împreună vom rezolva toate nemulțumirile, doar prin dialog si implicare", a mai spus Gabriela Firea.

Conturarea progresivă a Zonei metropolitane București prin extinderea controlată a activităților economice în vederea ridicării gradului de urbanism a zonei din preajma Bucureștiului, investițiile în cercetare pentru a se dezvolta o forță de muncă activă și profesionalizată, susținerea împreună a construirii unui centru metropolitan de creație si inovare la standardele europene sunt alte puncte importante ce fac parte din programul de guvernare locală al candidatului Alianței PSD- UNPR, Gabriela Firea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel