Gabriela Firea, comparaţie între Ludovic Orban şi Liviu Dragnea. ”Ne pedepsește”

Gabriela Firea face dezvăluiri la început de an. Primarul Capitalei a făcut o comparație între Liviu Dragnea și Ludovic Orban. 

Gabriela Firea a vorbit în direct la România TV, printre altele, despre planurile de viitor, dar și despre banii alocați de Guvern către Primăria Capitalei. Primarul a susținut că Ludovic Orban îi pedepsește pe bucureșteni și chiar a făcut o comparație cu Liviu Dragnea. 

”Dacă premierul intră în dialog cu bucureștenii, prin mine, spunând că suntem obraznici că solicităm de la Guvern bani, mi se pare că ne pedepsește. Ca și fostul președinte al PSD care ne pedepsea atunci când se supăra pe mine. Îmi pare rău să o spun, dar dumnealui când se supăra pe mine încerca să pedepsească bucureștenii”, a precizat Gabriela Firea la România TV. 

Care este scenariul lui Ludovic Orban

Întrebată de ce este ”pedepsită” de actualul premier, Ludovic Orban, primarul Capitalei a răspuns: 

”Pentru că probabil vrea să lovească în credibilitatea mea de primar general. Probabil că vrea... nu probabil, sigur vrea să îmi boicoteze proiectele și să sprijine pe cineva din partea PNL care să candideze la Primăria Capitalei în speranța că dacă dumnealui nu oferă în acest moment un buget consistent către Primăria Capitalei are mai mari șanse candidatul PNL. Dar eu vin și îi spun domnului premier își diminuează șansele pentru că bucureștenii ce vor vedea? Că Guvernul PNL, condus de domnul Orban îi pedepsește pe bucureșteni pentru că nu alocă un buget suficient pentru proiectele Capitalei. Tot ceea ce a afirmat domnia sa că s-au cheltuit bani în domenii care nu erau atât de importante sunt afirmații false. Oricine poate să verifice”, a mai spus Gabriela Firea.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel