€ 5.0920
|
$ 4.3641
|
Curs valutar: € 5.0920
|
$ 4.3641
 

Friptură de porc la cuptor, reţetă simplă. Aşa îţi iese delicioasă
Autor: Ana Vasilescu

carne_32170500 Rețete
 

Aşa faci cea mai bună friptură de porc la cuptor. 

Pentru preparare aveţi nevoie de următoarele ingrediente: ceafă de porc, cârnaţi, sare, piper, cimbru, o lingură de ulei, un pahar de vin alb.

Mod de preparare

Porţionăm carnea, apoi o condimentăm cu sare, piper şi cimbru. Ungem tava cu puţin ulei şi aşezăm carnea şi cârnaţii. Se adaugă un pahar cu vin alb, apoi se acoperă carnea cu apă.

Introducem tava în cuptorul încins. Atenţie, acesta trebuie preîncălzit.

Citeşte şi Plăcintă cu mere, nucă şi scorţişoară, reţeta simplă pe care o vei adora

Întoarceţi bucăţile de carne în momentul în care observaţi că s-au rumenit pe o parte. După ce observaţi că apa a scăzut şi că friptura este rumenită pe ambele părţi, scoateţi carnea din cuptor. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Comentarii

Pentru a vedea sau a publica comentarii, te rugăm să te autentifici în Facebook.
 
 
 
 
 
SONDAJ DE OPINIE
Alegeri primar București 2025: Pe cine votați?
Ciprian Ciucu
Daniel Băluță
Cătălin Drulă
Anca Alexandrescu
Ana Maria Ciceală
Alt candidat
Trimite răspunsul
x close