Coronavirus - COVID 19
România în stare de urgență
-
confirmate
-
vindecate
-
decese
Sună-ne (Luni - Vineri, 09:00 - 18:00) sau scrie-ne la numărul 0772.264.642
sau la adresa de e-mail [email protected]

Friptură de porc la cuptor, reţetă simplă. Aşa îţi iese delicioasă

Ana Vasilescu / 19 ian 2020 / 08:23
Rețete
Rețete

Aşa faci cea mai bună friptură de porc la cuptor. 

Pentru preparare aveţi nevoie de următoarele ingrediente: ceafă de porc, cârnaţi, sare, piper, cimbru, o lingură de ulei, un pahar de vin alb.

Mod de preparare

 

Porţionăm carnea, apoi o condimentăm cu sare, piper şi cimbru. Ungem tava cu puţin ulei şi aşezăm carnea şi cârnaţii. Se adaugă un pahar cu vin alb, apoi se acoperă carnea cu apă.

Introducem tava în cuptorul încins. Atenţie, acesta trebuie preîncălzit.

Citeşte şi Plăcintă cu mere, nucă şi scorţişoară, reţeta simplă pe care o vei adora

Întoarceţi bucăţile de carne în momentul în care observaţi că s-au rumenit pe o parte. După ce observaţi că apa a scăzut şi că friptura este rumenită pe ambele părţi, scoateţi carnea din cuptor. 

Te-ar putea interesa







Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


dcn.n-nxt.25