Fost rugbist dinamovist, bătut cu scaune în cap într-un restaurant din Capitală

bataie
bataie

La numai câteva zile după ce baschetbalistul american Chauncey Hardy a fost omorât într-un local din Giurgiu, una alt caz asemănător iese în atenția publicului.  Fostul rugbist dinamovist Alexandru Cristache a fost bătut într-un restaurant din Capitală de mai mulţi bărbaţi, care l-au lovit în cap cu scaune şi alte obiecte din local, doi dintre agresori fiind reţinuţi în urma unor percheziţii la locuinţele acestora.

Incidentul a avut loc în 11 octombrie, într-un restaurant de pe Şoseaua Colentina, din Sectorul 2, fiind surprins de camerele de supraveghere din local.

Vineri, poliţiştii au făcut trei percheziţii la locuinţele lui Andrei B. (25 de ani), Nicolae M. (25 de ani) şi Emanuel D. (29 de ani), toţi din Bucureşti. Anchetatorii au găsit la percheziţii două pistoale şi 14 cartuşe cu bile deţinute ilegal, trei săbii tip macetă cu lungimea de 60 de centimetri, un baston metalic telescopic cu lungimea de 50 de centimetri şi două boxuri metalice, se arată într-un comunicat al Poliţiei Capitalei.

Andrei B. şi Nicolae M. au fost reţinuţi de poliţişti şi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale - Poliţia Sectorului 2, pentru ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, precum şi pentru deţinere fără drept de armă neletală din categoria celor supuse autorizării.

Cazul a fost anchetat de poliţiştii Sectorului 2 - Serviciul de Investigaţii Criminale şi ai Biroului de Investigaţii Criminale - Secţia 7, fiind vizată activitatea infracţională a unui grup cu preocupări violente, ai cărui membrii sunt cunoscuţi ca având legături de natură infracţională cu alte grupuri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel