Fost ministru: Numirea lui Mihaiu în funcția de guvernator al Deltei, la propunerea PNL

Propunerea de numire a lui Liviu Mihaiu în funcția de guvernator al Deltei Dunării a fost asumată de PNL, a declarat la Realitatea TV, Attila Korodi, fost ministru al Mediului.

"Funcția de guvernator al Deltei Dunării e asmilată funcțiilor de secretar de stat, e asumată politic și în perioada guvernării 2005-2008 a fost asumată de PNL. Propunerea a venit din partea PNL", a declarat Attila Korodi. 

"Eu, văzând că este o propunere de lider al organizației neguvernamentale Salvați Delta, am crezut, și sunt convins că am decis atunci bine, că este o propunere corectă pe care să o înaintez pentru validare către premier", a adăugat fostul ministru al Mediului în perioada numirii lui Liviu Mihaiu în funcția de guvernator al Deltei Dunării, potrivit căruia, colaborarea sa cu Liviu Mihaiu a fost una pozitivă.

Întrebat dacă știa ceva despre presupusa miză a numirii lui Mihaiu în postul de guvernator - acordarea unui aviz pentru o firmă controlată de Vîntu în vederea amplasării a două benzinării plutitoare pe Dunăre, Korodi a precizat că nu știe nimic.

"Nu știu, pe mine informația aceasta mă depășește. Nu am cum să infirm sau să confirm", a spus fostul ministru, care a precizat că guvernatorul Deltei avea mână liberă în luarea deciziilor.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel