Liviu Mihaiu, prima reacție după denunțul lui Vântu

Liviu Mihaiu reacționează în urma informațiilor apărute în presă potrivit cărora propunerea lui pe postul de guvernator al Deltei Dunării în 2008 ar fi fost rezultatul unei tranzacţii la nivel înalt. Sorin Ovidiu Vintu a fost adus, joi, la DNA, pentru a fi audiat într-un dosar de cumpărare de influență. Potrivit unor informații, Vântu a depus un memoriu la DNA prin care arată că i-ar fi dat lui Călin Popscu Tăriceanu o mită în valoare de un milion de euro pentru ca Liviu Mihaiu să fie numit guvernator al Rezervației Delta Dunării.

Într-o postare pe Facebook, Liviu Mihaiu precizează că nu a știut nimic despre această "pretinsă tranzacție pe spezele numirii" sale ca guvernator al Deltei Dunării și că nimeni nu l-a sunat niciodată să-i ceară ceva din această funcție, întrucât au existat niște condiții puse guvernului de atunci, condus de Călin Popescu Tăriceanu, pentru a accepta respectivul post. 

"1. Mă bucur că am fost guvernatorul DD timp de aproape cinci luni (2008-2009) și că printre măsurile pe care le pot pune pe masă azi sunt: interzicerea vânătorii, regulamentul de urbansim și construcţii in DD, interzicerea pescuitului la sturion sau asaltul fără precedent asupra braconierilor.

2. NU am știut și nici participat la acea pretinsă tranzacţie pe spezele numirii mele ca guvernator.

3. Probabil că am fost un foarte bun pretext pentru fostul mogul pentru a-l avea (și) pe șeful Camerei Deputaţilor la mână.

4. Dacă e să intrăm in alt registru, sunt "onorat" că "transferul" meu a avut o asemenea cotă, dar sunt ingrozit că unul dintre cei mai buni/onești guvernatori ai DD (mă iertaţi :) ), a ajuns in fruntea D.D. printr-un asemenea act de corupţie la un asemenea nivel.

Citește și: Un mogul îl denunță pe Tăriceanu: I-am dat un milion pentru Liviu Mihaiu

5. Nimeni dintre cei implicaţi in acest scandal "sud-american" NU m-a sunat vreodată să-mi ceară ceva! Pentru simplul motiv că astea au fost condiţiile pe care le-am pus guvernului Tăriceanu pentru a accepta postul.

6. Justiţia să-și facă (toată) datoria!", a scris Liviu Mihaiu pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel