Food Revolution Day se sărbătorește și în România pe 17 mai

food revolution day
food revolution day

Elle.ro anunță că în dată de 17 mai se sărbătorește, la nivel internațional, „Food Revoluțion Day” (ziua revoluției mâncării), zi marcată și în România prin numeroase evenimente.

Autor: Marina Peteoacă

Mișcarea a fost pornită de faimosul bucătar Jamie Oliver, pentru a inspira și educa oamenii în vederea adoptării unui stil de viață sănătos.

În București, adepții hranei sănătoase sunt invitați să marcheze acestă zi la hypermarketul Cora Lujerului între orele 17.00 și 20.00, unde Miruna Meirosu și Daniela Miscov, ambasadori Food Revolution România, alături de Curtea Veche Publishing și Librăria Bastilia, vor pregăti o serie de întâlniri interesante cu specialiști din domeniu, dar și concursuri de gătit pentru familii.

Concurenții și publicul vor participa, în decursul a trei ore, la un eveniment culinar inedit - o competiție culinară, cu scopul de a demonstra că hrana sănătoasă nu este doar importantă pentru o viață armonioasă, ci și foarte plăcut de preparat. La competiție vor participa familii care își vor dovedi îndemânarea și imaginația, combinând ingrediente gustoase pentru a crea o salată inovatoare și rapidă. Participanții vor fi recompensați cu premii tematice.

Mai mult, în cadrul evenimentului vor fi invitate personalități recunoscute pentru abilitățile lor culinare, specialiști și ambasadori ai unui stil de viață sănătos, precum Mihaela Bilic, Izabela Panescu, Matei Martin, Razvan Anton, Oana Titica. Aceștia vor oferi sfaturi utile despre gătitul în familie și dezvoltarea copiilor printr-o alimentație sănătoasă. De asemenea, cei prezenți vor putea participa și la diverse tombole.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel