Urmărește emisiunea live


Focuri de armă pentru prinderea unor contrabandiști la granițele României

Trei puncte de frontieră ale României au fost implicate în acțiuni pentru prinderea unor contrabandiștilor în cursul zilei de marți. La Sighetu Marmației, Rădăuți Prut și Portul Constanța, polițiștii de frontieră au fost nevoiți să facă uz de armă pentru prinderea A fost o noapte plină pentru poliţiştii de frontieră din mai multe zone ale ţării. La Sighetu Marmaţiei s-au tras şase focuri de armă pentru prinderea unor contrabandişti care în final i-au atacat pe poliţiştii de frontieră. În altercaţie unul dintre contrabandişti a fost rănit.

 Nu mai puţin de 22 de focuri de armă au fost trase la graniţa cu Republica Moldova, la Rădăuţi Prut, în judeţul Botoşani. După ce poliţiştii de frontieră au observat în noapte două autoturisme de teren care se deplasau dinspre Republica Moldova spre judeţul Botoşani. Poliţiştii i-au somat pe aceştia, nu au oprit, şi din această cauză oamenii legi au plecat în urmărirea lor. Apoi, s-au tras 10 focuri de armă, focuri de avertisment, după care 12 focuri asupra celor două autoturisme. În final cei doi şoferi cotrabandişti, au fost prinşi, aveau asupra lor peste 40.000 de pachete de ţigări.

 Focuri de armă s-au tras şi în portul Constanţa, pentru prinderea unui marinar egiptean, în Portul Constanţa, care încerca să fugă având asupra lui 10.000 de ţigări netimbate.

 Bărbatul a fost identificat ca fiind un cetăţean egiptean în vârstă de 24 ani, iar în cei doi saci de rafie transporta 10.000 de ţigarete netimbrate, purtând mărcile Capital şi Karelia. El a declarat că este marinar pe o navă ancorată în Portul Constanţa şi intenţiona să comercializeze respectivele ţigarete la diverşi lucrători de pe platforma portuară.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel