Florin Zamfirescu: Mă însor!

Actorul Florin Zamfirescu împlinește la data de 12 aprilie vârsta de 65 de ani, prilej cu care a acordat un interviu pentru ziarul cultural "Metropolis", în care a vorbit despre cariera de actor și femeia pe care a cerut-o de soție, dar care încă îl mai "testează".

Actorul mărturisește că se îndrăgostește la fel ca în tinerețe. "Mă îndrăgostesc chiar şi o dată pe zi. Tot timpul am văzut şi partea bună a vieţii, partea frumoasă din oameni, e valabil şi în cazul femeilor. Toate femeile au ceva pentru care merită iubite. Eu am păcătuit. Nu-mi pare rău", a declarat actorul.

Florin Zamfirescu a divorțat de trei ori. De ultima sa soție, actrița Cătălina Mustață, s-a despărțit după 21 de ani.

"Am divorţat şi am lăsat-o pe Cătălina (n.r. actriţa Cătălina Mustaţă) acolo, la Mogoşoaia, cu tot, ca pe o doamnă. M-a ajutat Dumnezeu să-mi fac casă nouă. Nu m-am mutat, că n-am gaze, n-am mobilă... Am început o viaţă nouă. Am cunoscut o femeie extraordinară, pe Daciana, medic.
N-am crezut că se poate convieţui cu cineva aşa de frumos, cum mi se întâmplă mie acum. Are grijă de mine. Pornisem cu gândul că n-o să mă mai însor în viaţa mea, că nu mai vreau. Am stat de vorbă, am cerut-o de nevastă. Mi-a spus: „mai vedem!". Cred că mă mai testează", a spus actorul.

"Boala mea a determinat întâlnirea cu ea. Am zis: „stai să facem casa şi apoi... mă însor". Uneori, mă ia gura pe dinainte şi nu mai vreau să vorbesc despre viaţa personală. Eu muncesc, sunt corect. Uneori mai mint, ca să mă apăr", recunoaște Florin Zamfirescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel