Florin Andone, două goluri pentru Galatasaray în meciul cu Sivasspor

Florin Andone, Brighton. foto: @FlorinAndone11 - Twitter
Florin Andone, Brighton. foto: @FlorinAndone11 - Twitter

Florin Andone (26 de ani) a înscris două goluri pentru Galatasaray în meciul cu Sivasspor, disputat vineri seara, la Istanbul, scor 3-2, în etapa a opta din prima ligă turcă.

Folosit titular, Andone a deschis scorul în minutul 21, după o acțiune personală în jumătatea adversă, care s-a încheiat cu un șut în apropierea vinclului de la marginea careului. Internaționalul român a făcut dubla în minutul 42, după ce a transformat un penalty obținut chiar de el. Andone a trimis pe centru, la firul ierbii, majorând avantajul echipei sale.

În minutul 48, Sivasspor a rămas în inferioritate numerică, după eliminarea lui Cofie. Chiar și așa, oaspeții au revenit în joc grație reușitei lui Kone, din minutul 69. Galatasaray a făcut 3-1 prin Ryan Babel, în minutul 74, iar Yesilyurt a stabilit scorul final, cu șase minute înaintea încheierii timpului regulamentar.

Florin Andone a fost integralist, a încasat un cartonaș galben în minutul 63 și a reușit primele sale goluri în tricoul lui Galatasaray. La Sivasspor, Paul Papp a fost rezervă neutilizată. În urma acestei victorii, Galatasaray a urcat pe locul secund în Turcia, cu 13 puncte. Lider este Alanyaspor, care are 14 puncte și un meci mai puțin disputat. Pentru echipa lui Andone urmează meciul din grupele Ligii Campionilor, de marți, contra lui Real Madrid, transmite Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel