Florida: Un bărbat a deschis focul într-o școală și apoi s-a sinucis - VIDEO

clay duke, florida
clay duke, florida

Un bărbat a deschis focul, fără a răni pe nimeni, în timpul unei reuniuni a responsabililor unităţilor şcolare din Florida, după care s-a sinucis.

Clay Duke, în vârstă de 56 de ani, a stat liniştit la începutul reuniunii reprezentanilor unităţilor şcolare din districtul Bay (Florida). Când a fost momentul în care cetăţenii puteau face propuneri, Duke a venit la pupitru şi a desenat pe perete, cu un spray de culoare roşie, litera V, într-un cerc. Apoi a scos din buzunar un pistol şi a strigat: "Să rămână şase bărbaţi! Restul să iasă", informează Mediafax

După câteva minute, o femeie a încercat fără succes să îi doboare pistolul cu geanta, după care s-a prăbuşit pe podea şi ulterior a fugit. Agresorul nu a tras niciun foc de armă după ea, spunând însă că "cineva probabil va muri".

La un moment dat, Duke a început să vorbească despre disponibilizarea soţiei sale şi despre impozitele mari din SUA. Dintr-o dată, bărbatul a început să tragă spre bărbaţii din sală.

Poliţia a anunţat ulterior că bărbatul a fost într-un final rănit prin împuşcare de agenţii de securitate ai instituţiei, după care s-a sinucis.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel