Flashmob în fața Teatrului Național, în sprijinul medicului veterinar care a semnalat masacrul cailor sălbatici din Pădurea Letea

Luni, 4 iulie, începând cu orele 18. 00, în fața Teatrului Național din București iubitorii de animale sunt așteptați să participe la un flashmob pentru sprijinirea medicului veterinar Stefan Răileanu, nimeni altul decât cel care s-a implicat activ în salvarea cailor sălbatici din Delta Dunării.

Conform ultimelor informații, medicul veterinar Ștefan Răileanu, va fi audiat de către Colegiul Medicilor Veterinari Tulcea pentru denigrare.  „Mă acuză că am denigrat serviciile veterinare şi imaginea medicului veterinar", a declarat pentru „Adevărul" Ştefan Răileanu.

Războiul dintre Răileanu şi Colegiu a început după ce medicul tulcean s-a implicat în acţiunea demarată de primăria C.A. Rosetti la sfârşitul lunii mai când au fost strânsi 49 de cai din zona Grindului Letea şi trimişi spre abator. Atunci doctorul Răileanu a strâns 17 mânji pe care i-a adăpostit.

Citește și:

Cai sălbatici din Deltă, vânaţi cu motociclete prin Pădurea Letea şi trimişi la abator

Doctorul Răileanu crede că ancheta care s-a deschis la adresa lui este una comandată de reprezentanţii Direcţiei Sanitar Veterinare (DSV) Tulcea. La originea anchetei asupra lui Răileanu stă o adresă a DSV Tulcea prin care directorul executiv al instituţiei cere Colegiului „să se analizeze modul cum a fost autorizat cabinetul medicului veterinar de liberă practică".

Citește și:

Caii de la Letea au fost salvaţi. Doi dintre ei au murit pe drumul spre abator şi alţii se află în stare critică

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel