Fiul manelistului Nicolae Guță, implicat într-un accident

Baiatul manelistului Nicolae Guta a fost implicat intr-un accident rutier, in urma caruia o persoana a ajuns in spital, dupa ce a gonit cu bolidul sau pe o straduta dintr-un cartier din Petrosani.

Autor: Alina Claudia Dascalu

Maşina pe care acesta o conducea s-a izbit în plin de un alt autoturism, totul petrecându-se într-o intersecţie din cartierul "Colonie" din oraş. După accident, rudele "Regelui manelelor" s-au strâns la faţa locului şi au provocat un adevărat scandal, cu poliţiştii de faţă.

Nicolae Guţă Jr. (19 ani) se afla la volanul maşinii sale, când la intersecţia străzilor Arad cu Vlad Ţepeş din Petroşani a intrat în coliziune cu un alt autoturism. Martorii spun că băiatul manelistului circula cu viteză pe străduţele înguste. Şoferul care era la volanul celeilalte maşini, un tânăr de 27 de ani, a fost transportat la spital, în timp ce soţia sa era agresată de rudele manelistului.

Incurajati de faptul ca politistii erau depasiti numeric, rudele si apropiatii manelistului au incercat sa intimideze pe toata lumea si au agresat reporterul unei televiziuni.

Potrivit purtatorului de cuvant al IPJ Hunedoara, inspectorul Bogdan Nitu, Guta jr. s-a ales cu un dosar penal si se fac cercetari in cauza.

Politistii fac cercetari in acest caz si impotriva apropiatilor lui Guta, care au agresat si amenintat reporterul ce filma cercetarea de la fata locului, dupa ce acesta din urma a depus plangere penala.

Guta junior a mai fost implicat intr-un eveniment rutier cand avea 15 ani. Atunci s-a ales cu dosar penal pentru conducerea unei motociclete pe un drum public fara a avea permis.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel