Fiul lui Joe Biden, inculpat pentru fraudă fiscală

foto: Agerpres via Reuters
foto: Agerpres via Reuters

Fiul lui Joe Biden trece prin momente tensionate în aceste zile.

Hunter Biden, fiul președintelui american Joe Biden, a fost pus sub acuzare joi pentru a doua oară la nivel federal, de această dată pentru evaziune fiscală, conform unui document judiciar citat de Agerpres.

La vârsta de 53 de ani, Hunter Biden este acuzat că "a fost implicat într-o schemă menită să împiedice plata a cel puțin 1,4 milioane de dolari în impozite federale" în perioada cuprinsă între 2016 și 2019, conform declarațiilor procurorului special responsabil cu ancheta.

Ce a făcut cu banii fiul președintelui

Acesta "a cheltuit milioane de dolari pentru un stil de viaţă extravagant în loc să-şi plătească taxele", se arată în documentul citat, în care sunt detaliate nouă capete de acuzare, de la evaziune fiscală la fals în declaraţii.

Fostul avocat și om de afaceri și-a folosit resursele financiare pentru a susține consumul de droguri, pentru serviciile unor "escorte", precum și pentru achiziții de mașini și articole vestimentare de lux, conform detaliilor prezentate în rechizitoriu.

Această nouă acuzare implică faptul că fiul președintelui, deja sub investigație penală pentru deținerea ilegală de armă, ar putea fi supus la două procese distincte anul viitor, în timp ce tatăl său aspiră la realegerea la Casa Albă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel