Finala Cupei României la rugby, în direct la TVR

Finala Cupei României la rugby ce va avea loc la Iași, duminică, 4 octombrie, de la ora 18,30 va fi transmisă de TVR 2 și TVR HD.

În semifinale, Steaua București a învins-o pe CSM Știința Baia Mare, campioana en titre, iar Timișoara Saracens, deținătoarea trofeului, a trecut de CSM Olimpia București.

Lupta de pe stadionul 'Emil Alexandrescu" de pe dealul Copoului se anunță foarte echilibrată. Timișoara Saracens dorește să reediteze succesul din septembrie când a câștigat Cupa Regelui. În schimb, Steaua București deține recordul de trofee în Cupa României, în care s-a impus de 14 ori, ultima oară în 2013. Cele două echipe sunt din nou față în față într-o finală de Cupa României după nu mai puțin de 37 de ani.

Antrenorul principal al Stelei, George Sava, a declarat: "Va fi un meci greu, disputat. Ei sunt favoriți, dar noi vom încerca să ne jucăm șansa. Cred că relevantă va fi și forma sportivă în care se prezintă fiecare echipă. Noi ne bazăm pe dorința jucătorilor de a obține un rezultat pozitiv, un rezultat de confirmare a valorii", a mai adăugat tehnicianul stelist.

Partida va putea fi urmărită în direct și online, pe TVR+, informează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel