Fiica lui Adrian Iovan se duce să ridice trupul pilotului de la morgă

Adrian Iovan
Adrian Iovan

Fiica pilotului Adrian Iovan, Irina (30 de ani), urmează să ajungă, miercuri, la Alba Iulia pentru a ridica trupul tatălui său de la Serviciul de Medicină Legală.

Fiica lui Adrian Iovan a obţinut de Serviciul de Medicină Legală un document constatator al decesului pe baza căruia poate ridica trupului tatălui său, ce va fi transportat miercuri la Bucureşti. Irina a mers şi la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia pentru a primi bunurile tatălui său rămase în posesia procurorilor.

Certificatul de deces poate fi ridicat doar de la sediul Primăriei comunei Horea pe baza cărţii de identitate a persoanei decedate.

Irina este unicul copil din prima căsătorie a lui Iovan. Ea a plecat din ţară imediat după terminarea liceului pentru a studia la o şcoală privată cu profil hotelier din Elveţia. De 2 ani, locuiește în Franţa, unde lucrează ca director la un hotel de cinci stele din Lyon, şi e căsătorită cu Thibault Jean Giannini, un francez pe care l-a cunoscut în timpul studiilor. Împreună au o fetiţă de doi ani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel