Fii tu viață și culoare la Serile Teatrului Studențesc!

Sindicatul Studenților din Cibernetică (SiSC) anunță începerea înscrierilor trupelor de teatru pentru ediția a XXIII-a a festivalului „Serile Teatrului Studențesc”!

Cine suntem noi și cu ce ne ocupăm

Sindicatul Studenților din Cibernetică (SiSC) reprezintă cea mai veche organizație studențească din cadrul Academiei de Studii Economice din București, un demers pornit exclusiv din dorința de a reprezenta studenții din Facultatea de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică. În urmă cu 24 de ani se năștea în sufletele tinerilor dorul după frumos și emoție autentică prin arta teatrală și limbajul artistic. Astfel, la doar un an de la înființarea organizației, prinde contur „Serile Teatrului Studențesc”, primul festival național de artă teatrală dedicat studenților, locul unde emoțiile protagoniștilor se afundă în exclamațiile și trăirile intense ale spectatorilor.

Start înscrieri

După o incertă perioadă de așteptare, suntem plini de entuziasm acum, când a sosit momentul redeschiderii înscrierilor trupelor de teatru pentru participarea la cea de-a XXIII-a ediție a Festivalului „Serile Teatrului Studențesc”!

An de an, s-au adăugat marii noastre familii sute de studenți, pasionați ai vieții teatrale, și, alături de aceștia, peste 30 de trupe călăuzite de arta frumosului. Încurajăm tinerele talente să dea frâu liber creativității și spiritului de artist și să devină, timp de 5 zile, actorii principali, nu doar pe scena vieții lor, ci și pe scena STS.

În perioada 26-30 iulie, urmează-ți visele și dă șansa artistului din tine să prindă viață! Ai ocazia să te înscrii între 1-28 mai pe site-ul sts-trupe.sisc.ro la unul dintre cele mai longevive festivaluri de teatru adresate studenților și să redescoperi emoția întâlnirii cu publicul. Ca și în edițiile anterioare, am creat pentru participanți două categorii, cea pentru amatori și cea pentru profesioniști. Regulamentul integral, informațiile despre festival și surprizele pe care vi le-am pregătit le puteți găsi atât pe paginile noastre de Facebook
(Serile Teatrului Studențesc) și Instagram (@sisc.ase), cât și pe site-ul sts.sisc.ro.

Mesajul echipei Serile Teatrului Românesc

Fie comedie sau dramă, ne-am bucurat împreună de fiecare clipă. Am savurat fiecare moment și asta datorită ție. Când se lasă cortina și ropotul asurzitor al aplauzelor se strecoară în liniștea instaurată, abia atunci ne dăm seama ce ni s-a întâmplat. Transpuși înalt tărâm, în alt univers, îți urmăm fiecare pas pentru că protagonistul ești chiar tu, iar noi, simpli spectatori, susținători ai minunatei tale povești de succes. Noi existăm pentru public și spectacol, pentru culoarea și viața de pe scenă. Respirăm teatru, respirăm artă. Și doar împreună suntem Serile Teatrului Studențesc.

„Teatrul înseamnă educație. Și fără educație, unde ajungem? Ne reîntoarcem în comuna primitivă. Teatrul e despre oameni, despre viață, despre miracolul de a trăi, de a te bucura, de a-i cunoaște pe ceilalți, de a te cunoaște pe tine mai bine. De a încerca să fii mai bun. De a omorî bestia din tine.” – Vlad Rădescu, actor

Lasă-ți sufletul să trăiască teatrul și hrănește-te cu artă pe scena Serile Teatrului Studențesc!





Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel