Urmărește emisiunea live


Fetiţă de 2 ani, în stare gravă l-a spital după ce a fost bătută

copil
copil

O fetiță în vârstă de doi ani, din comuna nemţeană Gherăieşti, a fost internată în spital după ce femeia care o îngrijea a lovit-o cu capul de masă.â

Fetița fusese lăsată în grija unchiului său( în vârstî de 27 de ani), care la rândul său a lăsat-o în grija soacrei, părinții fiind la muncă în Italia. Potrivit Poliției, femeia a lovit-o pe copilă cu capul de masă, duminică după amiază pentru că aceasta nu voia să mănânce. În urma loviturilor fetița a fost internată la spitalul Clinic de Neurochirurgie Iaşi.

Agresiunea a fost extrem de puternică, fetiţa fiind diagnosticată de către medicii ieşeni cu "contuzie cerebrală, hematom subdural emisfera stângă intracranian, sindrom Silverman". Copilul a fost dus inițial la spitalul Spitalul Municipal Roman, unde cadrele medicale i-au stabilit diagnosticul de "politraumatism şi comă de gradul I şi II", dar ţinând cont de leziunile extrem de grave s-a dispus transferul acesteia la Spitalul Clinic de Neurochirurgie Iaşi.

La audieri, femeia a susţinut că doar ar fi plesnit-o pe fetiţă şi că aceasta s-a lovit de colţul mesei. Din analiza leziunilor pe care le are minora reiese însă că fetiţa a fost lovită de masă, şi nu doar împinsă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel