Fetiţa accidentată pe o trecere de pietoni din Buzău, alături de mama sa, a murit

ambulanta
ambulanta

Fetița accidentată de dimineață pe o trecere de pietoni din Buzău în timp ce se îndrepta cu mama sa spre grădiniţă a murit, în cursul după-amiezii, în drum spre Spitalul de Neurochirgie din Bucureşti.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei buzoiene, comisarul Florina Crucianu, fetiţa a murit în ambulanţă, înainte de a ajunge în Capitală. Iniţial, medicii de la Spitalul Judeţean Buzău au precizat că fata va fi transferată la spitalul din Bucureşti cu un elicopter SMURD. Potrivit medicului Ion Drăghici, de la Spitalul Judeţean Buzău, fetiţa  avea o ruptură de organe, probabil de splină ori ficat, avea un traumatism cranian şi fracturi la mâini şi picioare. Imediat după accident fetiţa a intrat în stop cardio-respirator, însă a fost stabilizată la Spitalul Judeţean Buzău, după care a fost luată decizia transferării ei la un spital din Bucureşti.

Fetiţa a fost spulberată, miercuri dimineaţă, pe o trecere de pietoni de la ieşirea din Buzău spre Râmnicu Sărat, în zona unui rond. Ea se îndrepta spre grădiniţă împreună cu mama sa, cele două fiind accidentate în timp ce se aflau pe trecerea de pietoni de un şofer în vârstă de 27 de ani din Buzău, aflat la volanul unui autoturism BMW. Femeia a fost aruncată la zeci de metri de locul accidentului, în timp ce fetiţa a ajuns pe luneta maşinii. Mama fetiţei a fost cea care a decedat prima, după zeci de minute de resuscitări efectuate de medicii de la Spitalul Judeţean Buzău. Femeia lucra ca agent de pază la Casa Judeţeană de Pensii Buzău, iar miercuri era ziua ei liberă.

Citeşte şi:

Buzău: O femeie şi fiica ei, accidentate pe trecerea de pietoni. Femeia a decedat

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel