Fernando, concurent ”Chefi la cuțite”, rețeta de mici ”care nu îngrașă”

Fernando, concurent ”Chefi la cuțite”, rețeta de mici ”care nu îngrașă”
Fernando, concurent ”Chefi la cuțite”, rețeta de mici ”care nu îngrașă”

Noul sezon ”Poftiți pe la noi: Poftiți la Nea Mărin”, difuzat începând de duminică, 8 iulie, la Antena 1, este unul în care surprizele se țin lanț atât pentru telespectatori, cât și pentru vedetele invitate.

Pentru prima dată, Nea Mărin, care este administrator de restaurant și care are în fiecare ediție câte patru vedete invitate să-l ajute, și Liviu Vârciu, care-l va avea alături pe Andrei Ștefănescu, sunt într-o continuă competiție. Liviu și Andrei își deschid și ei o terasă, chiar în fața casei de pe ponton, casă în care și locuiesc în această perioadă, la câțiva metri de restaurantul lui Nea Mărin.

Și pentru că nici Liviu și nici Andrei nu sunt atât de pasionați de bucătărie încât să poată găti pentru clienții terasei lor, cel pe care îl conving să-i ajute este Fernando Polo, fostul concurent "Chefi la cuțite". De meserie instructor de salsa și fitness, Fernando este originar din Republica Dominicană. Tocmai de aceea, atuul său în bucătărie este savoarea exotică pe care o poate da preparatelor. Pentru el, bucătăria este o pasiune și în ciuda faptului că nu are o diplomă de bucătar își petrece foarte mult timp inventând cele mai savuroase rețete pentru soția sa româncă.

Furori cu rețeta de mici

Așa s-a întâmplat și în cadrul show-ului "Poftiți la Nea Mărin", unde a făcut furori cu rețeta sa de mici. Dar nu doar felul cum a preparat micii a reprezentat garanția succesului, ci și modul în care a prezentat un produs românesc tradițional. "Poftiți la mici din Republica Dominicană, mici care nu îngrașă", este îndemnul lui Fernando pentru clienții care imediat se lăsau convinși de această descriere.

"Cei mai buni mici sunt cei care conțin 80 la sută carne de vită și 20 la sută carne de oaie", dezvăluie Fernand, care este cu adevărat pasionat de preparatele tradiționale românești.

Cum se va descurca echipa lui Liviu Vârciu în competiție cu cea a lui Nea Mărin, la ce provocări vor fi nevoiți să facă față, telespectatorii vor afla în noul sezon "Poftiți pe la noi: Poftiți la Nea Mărin", a cărei primă ediție va fi difuzată duminică, luni și marți, de la ora 20.00, la Antena 1.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel