Ferma Aldis a intrat pe mâna unui libanez

ferma
ferma

Alina Naghi, vaduva milionarului Aldis, Gheorghe Naghi, a reușit să vândă ferma de 2. 000 de hectare a familiei. Se pare că suma pentru care s-au înțeles cei doi se ridică la circa trei milioane de euro. Cumpărătorul este Jihad Ibrahim al Khalil, un om de afaceri libanez, despre care se spune că ar fi un apropiat al lui  Omar Hayssam.

Ferma Aldis a omului de afaceri Gheorghe Naghi, mort anul trecut în urma unui accident de șalupă, a fost vândută de soția acestui libanezului Jihad Ibrahim al Khalil, care mai deține 21.000 de hectare de teren agricol în județele Călărași, Giurgiu și Constanța, scrie cancan.ro.

Alina Naghi a negociat o vreme și cu Ioan Niculae, dar oferta acestuia a fost mult mai mică, așa că negocierile au fost întrerupte.

Despre Jihad, presa locală scria că a beneficiat de subvenții importante de la stat pentru a-și dezvolta afacerile reunite sub firma Agro Chirnogi. Afaceristul libanez a ajuns în România în anii a90, odată cu un grup de investitori adus de fostul premier al Libanului Rafik Hariri.

Jihad Ibrahim al Khalil este și un apropiat al fostului soț al Oanei Mizil, libanezul Jamil Tohme. De asemenea, despre al Khalil  se spune că ar fi avut legături strânse cu Omar Hayssam, speculându-se și faptul că Al Mahmoud 4, nava cu care ar fi fugit Hayssam ar fi aparținut lui Jihad Ibrahim al Khalil.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel