Femei mai puternice în România - Conferință la Biblioteca Centrală Universitară Carol I

Femei mai puternice în România - Conferință la Biblioteca Centrală Universitară Carol I.
Femei mai puternice în România - Conferință la Biblioteca Centrală Universitară Carol I.

Cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii, în aula Bibliotecii Centrale Universitare Carol I a fost organizată conferința Femei mai puternice în România de către Reprezentanța Comisiei Europene în România, Ambasada Suediei și a Germaniei la București, Biroul de Informare al Parlamentului European în România în cooperare cu FILIA.

„Agenda evenimentului a inclus două sesiuni de dezbatere, moderate de către Andreea Marin și prof. dr. Ionela Bălăuță, pe teme esențiale: egalitatea de șanse și emanciparea femeilor, precum și egalitatea de gen în România anului 2023. În conferința plenară au luat cuvântul ES Helena Dalli - comisar european pentru egalitate, ES Ramona Chiriac - șefa Reprezentanței Comisiei Europene în România, ES Anca Dragu - președintele Comisiei pentru drepturile omului din Senatul României, ES Therese Hyden - ambasadoarea Regatului Suediei în România, ES Peer Gebauer - ambasadorul Republicii Federale Germania în România și Mădălina Mihalache - șefa Biroului de Informare al Parlamentului European în România.

M. Rădoi: „Implică aspecte socio-culturale, educaționale, dar și economice„

 
„Suntem onorați că am găzduit un eveniment de o asemenea însemnătate, dedicat egalității de șanse în România - o temă poliscopică, ce implică aspecte socio-culturale, educaționale, dar și economice. Nivelul de reprezentare și mobilizarea autorităților de la București și Bruxelles, a reprezentanților corpului diplomatic, a societății civile și a mass-media în jurul acestei problematici dovedește că, deși s-au făcut demersuri în direcția soluționării acesteia, încă reprezintă o preocupare majoră” a declarat Mireille Rădoi, directorul general B.C.U. Carol I într-un comunicat. 2. Femei mai ... (femei-mai-puternice-in-romania_61999900.jpg)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel