Farmacistă din Iași, bătută de patroană pentru că a rămas însărcinată

farmacista
farmacista

Se întâmplă în România. O tânără din Iași a fost bătută de patroana farmaciei la care este angajată, pentru simplul motiv că a rămas însărcinată. Inspectorii de muncă confirmă faptul că aducerea la cunoștința patronului a stării de graviditate de către slariatele lor este unul dintre motivele pentru astfel de incidente cu violență

Patroana unei farmacii și-a ieșit din minți în momentul în care o tânără angajată a anunțat-o că este însărcinată, drept pentru care a început să o lovească pe viitoarea mămică cu palmele, pumnii și chiar cu picioarele, după cum reiese din plângerea depusă de victimă la poliție.

Tânăra care a fost lovită cu violență este la prima sarcină și a declarat că își dorește foarte mult acest copil. Ea a depus reclamație la Inspectoratul Teritorial de Muncă Iași, însă angajații de acolo au sfătuit-o pe viitoarea mamică să depună plângere la poliție, întrucât cercetarea cazurilor de violență nu intră în competența lor.

Inspectorul șef adjunct la Inspectoratul Teritorial de Muncă Iași, George Tanasievici a declarat că astfel de cazuri violență fizică sunt mai rare asupra salariaților bărbați. "Incidentele cu violență au cel mai des drept cauză aducerea la cunoștinta patronului a stării de graviditate de către salariate și solicitarea drepturilor salariale restante ori plata orelor suplimentare în cazul victimelor de ambele sexe", a declarat Tanasievici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel