Familia Reghecampf, amenințată cu interlopi de fostul impresar

Ana Maria Prodan a declarat că, după ce Dumitru Tudor a fost prins în flagrant în timp ce îi șantaja pe ea și pe Laurențiu Reghecampf, fostul impresar i-a amenințat pe cei doi cu interlopi, fiind vehiculat numele lui Fane' Spoitoru.

Ana Maria Prodan susține că primește amenințări din partea fostului impresar din cauza operațiunii de prindere în flagrant, și adaugă faptul că ea și soțul ei nu erau conștienți de prezența polițiștilor la restaurant. "După ce a explodat totul, au început să ţipe apropiaţii lui că vin peste mine! Că îl cheamă pe Fane Spoitoru'! În primul rând, Fane Spoitoru' e un om liniştit. Problema nu se pune că ce i-am făcut noi, familia Reghecampf. Poliţia a fost la el în restaurant şi ieri, era şi când am mers noi. Nici noi nu ştiam că e poliţia acolo,” a spus impresarul la GSP TV. Potrivit dnei Prodan, neplăcerile de care are parte Laurențiu Reghecampf în prezent se datorează faptului că ea este persoană publică. "Vă daţi seama că Reghe e supărat. Se vorbeşte că de ce e numai el implicat în asemenea scandaluri. Că de ce nu e şi Grigoraş implicat... Pentru că nici unul dintre ei nu e însurat cu o femeie ca mine, cu o persoană publică. Şi noi nu suntem prieteni cu nimeni, d-asta avem probleme. Laurenţiu nu merită aşa ceva, eu nu am o problemă, dar el nu merită. Dacă păţea Mircea Sandu sau Victor Piţurcă aşa ceva, săreau toţi. În acest moment, eu şi familia mea suntem sub pază, e firesc. Nu e OK ce se întâmplă, Rebecca m-a sunat să îmi spună că vine Ciorbă să o fure!," declară Ana Maria Prodan.

Judecătoria Sectorului doi a decis vineri că Dumitru Tudor va fi cercetat în libertate cu interdicție de a părăsi țara. Decizia nu este definitivă existând opțiunea de a fi atacată cu recurs la Tribunalul București. Dumitru Tinu, alias ”Ciorbă,” a fost reținut după ce i-a cerut familiei Reghecampf suma de 12.000 de lei, în schimbul nedivulgării unor informații considerate confidențiale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel