Familia Regală a României scoate Familia Princiară de Liechtenstein la Ateneu

liechtenstein
liechtenstein

La invitația Altețelor Lor Regale Principesa Moștenitoare Margareta și Principele Radu, sâmbătă, 25 iunie 2011, a sosit  într-o vizită de două zile la București Alteța Sa Serenisimă Alois, Principe Moștenitor de Liecthenstein și Alteța Sa Regală Sophie, Principesă Moștenitoare de Liechtenstein.

[caption id="attachment_76800" align="alignleft" width="150" caption="Principii Moștenitori de Liechtenstein "][/caption] Cuplul Princiar din Liechtenstein va fi găzduit la Palatului Elisabeta. Altețele Lor au participa la un dineu oferit în onoarea lor de Principesa Moștenitoare Margareta și Principele Radu sâmbătă, 25 iunie, la ora 19.30. La dineu au fost invitați oficiali guvernamentali, reprezentanți ai Academiei Române, ai oamenilor de afaceri, ai culturii și ai presei.

Principii Moștenitori de Liechtenstein și ai României vor lua parte duminică, 26 iunie 2011, la ora 19, la un concert extraordinar găzduit de Ateneul Român, în care va evolua Ruxandra Donose, mezzosoprană română de reputație mondială.

Programul Principilor Moștenitori de Liechtenstein va avea un caracter privat, relatează un comunicat al Casei Regale transmis redacției..

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel