Explozie la Combinatul Mechel Târgovişte

Combinatul Mechel Târgovişte
Combinatul Mechel Târgovişte

La Combinatului de Oţeluri Speciale din Târgovişte a avut loc, luni, o explozie. Deși au fost angajați răniți, nu a fost chemată ambulanța. Cei cinci răniți au ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte cu ambulanța combinatului și cu mașinile personale ale colegilor. 

În urma exploziei, cinci angajați au fost răniți. Doi dintre ei au fost transportaţi la Spitalul de Arşi din Capitală, iar ceilalţi trei la Spitalul Judeţean din Târgovişte, potrivit Mediafax.

Ambulanța nu a fost chemată la fața locului. "Noi nu am fost anunţaţi de incident prin 112 şi nu ni s-a cerut sprijinul pentru a interveni la Combinatul de Oţeluri Speciale din Târgovişte. Nu cunoaştem cauza exploziei", a spus purtătorul de cuvânt al ISU Dâmboviţa, maior Edurd Ţelea.

"Explozia a avut loc la un stand de valve care cuprinde conducte ce transportă gaz metan, oxigen şi azot, unde a avut loc o scurgere de gaz din motive care urmează să fie stabilite", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Dâmboviţa, Raluca Florescu.

Au fost răniţi doi electricieni şi trei lăcătuşi cu vârste între 35 şi 40 de ani.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel