Explicațiile Jandarmeriei în legătură cu incidentele de la Pungești

agerpres_7343441
agerpres_7343441

Inspectorul general al Jandarmeriei Române, colonel Mircea Olaru, a explicat că, luni, la Pungești, în timpul protestelor față de explorarea gazelor de șist, cei 100 de protestatari care blocau accesul pe un drum public au fost somați legal să se îndepărteze. "Unii s-au conformat, alții nu", a subliniat Mircea Olaru. 

Inspectorul general al Jandarmeriei Române a explicat că protestatarii față de gazele de șist de la Pungești au mai blocat  drumul public de mai multe ori, din 16 octombrie până acum.

Luni, "în jur de 100 de oameni au blocat drumul public încercând să obstrucționeze accesul utilajelor unei companii către terenul ei, care este concesionat, și să înceapă lucrările în zonă. Cei 100 de protestatari au fost somați legal să deblocheze drumul. Unii s-au conformat, alții nu", au fost explicațiile lui Mircea Olaru.

El a mai precizat că Jandarmeria Română nu a folosit forța, nu a folosit mijloacele din dotare, dar și că mașina Jandarmeriei a fost avariată, o lunetă a fost spartă și un jandarm a fost lovit la picior.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel