Excepția păgubiților lui Sima: Mihai Albu spune că a avut profit

mihai albu dc
mihai albu dc

Designerul Mihai Albu a recunoscut sâmbătă pentru Realitatea Tv că a făcut afaceri cu fostul președinte al Bursei din Sibiu, Cristian Sima, dar spune că nu a fost păgubit de acesta, dimpotrivă, a câștigat bani din asocierea cu brokerul.

Mihai Albu se află pe lista persoanelor publice din România care au investit alături de Cristian Sima, președintele Bursei din Sibiu acum fugit din țară. În mulțimea de oameni care se plâng că au avut parte de pierderi financiare considerabile din cauza lui Cristian Sima, designerul român apare ca o excepție, spunând că a avut o relație bună cu brokerul și a câștigat bani în urma colaborării cu acesta. ”Probabil aș fi printre puținii care au câștigat și care a avut o relație financiară fructuoasă. Am investit 15.000 de euro, după doi ani și jumătate am ridicat suma depusă plus în jur de 3.000-3.500 de euro,” a declarat Mihai Albu.

Designerul român a precizat că a avut un contract semnat cu WBS Holding, conștient fiind de situația companiei. Surprinzător, după ce în ultima perioadă fostul președinte a primit doar blamări și săgeți de suspiciune, Mihai Albu spune că a avut încredere în Cristian Sima. De ce ne mirăm că un alt broker pierde o sumă mai mică sau mai mare? A zis cumva Irina Schrotter că nu ştia ce se întâmpla cu banii ei? În momentul în care am depus banii, mi-a spus de acel grad 0. Am avut acces la cont, cu parolă, în care intram şi vedeam situaţia, dacă s-a câştigat sau nu. Câştigurile erau de 40-50 de dolari pe săptămână. În momentul în care am avut nevoie de bani, a plătit," a explicat Mihai Albu.

Fostul director al Bursei din Sibiu, Cristian Sima, a părăsit țara, între timp trimițând trei scrisori explicative. Ulterior brokerul a declarat că e în Islanda și că și-a părăsit țara de teama de a nu i se cere să cedeze toate activele pe care pentru că pierdut banii clienților săi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel