Europarlamentare 2019. Cât vrea să obțină PMP în alegeri

Conducerea filialei PMP Neamţ speră să obţină minim 7 la sută în judeţ la alegerile europarlamentare din 26 mai, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, preşedintele filialei, Bogdan Gavrilescu. 

Acesta a adăugat că dacă PMP Neamţ obţine un scor mai mic de 6,5 la sută, va demisiona din funcţia de preşedinte. 

Ne putem sufletele la bătaie pentru a câştiga aceste alegeri. PMP este un partid care construieşte o familie, cu oameni dintre oameni, cu experienţă în mediul privat şi chiar cu experienţă politică. Eu cred că avem cea mai bună listă cu membri, sunt 33 de oameni care au dus cel puţin o bătălie alături de PMP, a declarat Bogdan Gavrilescu, care este şi vicepreşedinte la nivel naţional al formaţiunii.

Prezent la conferinţa de presă, liderul PMP Vaslui, deputatul Corneliu Bichineţ, a spus că şi el îşi depune mandatul de preşedinte dacă filiala pe care o conduce obţine sub 5 la sută la europarlamentare. 

Din punctul meu de vedere, varianta optimistă este că PMP scoate 3 europarlamentari. Varianta de jos, care nu m-ar satisface, ar fi ca PMP să frizeze limita şi să urce puţin peste 5 la sută. La parlamentarele din 2016 am trecut cu 5,5 la sută şi înseamnă că de atunci până acum, munca noastră este inutilă, insesizabilă pentru cetăţeni. Am zis că, dacă la Vaslui nu obţinem pragul electoral, jucăm cu mandatele pe masă. Primul care demisionează sunt eu. Pe mine în m-ar mulţumi 7 la sută la Vaslui, a declarat deputatul Corneliu Bichineţ. 

Vineri, de la ora 16,00, are loc la Cinema Mon Amour din Piatra-Neamţ un eveniment de prezentare a candidaţilor PMP la alegerile europarlamentare la care va participa şi preşedintele partidului, Eugen Tomac. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel