Escu își controlează casa cu ajutorul smartphone-ului

Escu, un pasionat de tot ce este nou în materie de gadget-uri și prezentator al emisiunii “Crezi că ești normal?”, și-a transformat locuința într-o casă inteligentă pe care o controlează cu ajutorul telefonului mobil.

“Gadgeturile care pot fi integrate în casă sunt foarte interesante pentru mine. Spre exemplu, termostatul inteligent care controlează simultan centrala termică și aerul condiționat. îi setezi temperatura dorită și uiți de el. În plus, are senzori de mișcare încorporate, detectează când nu e nimeni acasă și oprește sistemele pentru a face economie. Învață tiparele comportamentale ale locatarilor și se adaptează la ele. Dacă vii acasă de regulă la ora 19.00, el pornește centrala la 18.30 ca să găsești cald și bine. La fel se întâmplă și cu aerul condiționat. Îl poți controla foarte ușor cu ajutorul smartphone-ului”, ne-a spus Escu.

Vedeta Kanal D a găsit un mecanism inteligent care-l păzește de hoți și pentru locuință. “Este vorba de sistemul de securitate care blochează ușile și ferestrele dacă fața persoanei care este în încăpere într-un anumit moment nu este recunoscută. Nu te omoară, dar nu mai poți ieși. Recunoaștere facială și lăcătușerie”, ne-a declarat amuzat prezentatorul show-ului “Crezi că ești normal?”, care se difuzează în fiecare sâmbătă, de la ora 21.00, la Kanal D.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel