Ernest revine cu noi povești de viață la emisiunea "Ochii din umbră"

ernest
ernest

Din 10 februarie, de la 20.30, Ernest revine în atenția telespectatorilor Kanal D cu noi povești de viață incredibile, în care protagoniștii sunt oameni obișnuiți, iar ingredientele nelipsite, minciuna și infidelitatea. În cel de-al șaselea sezon “Ochii din umbră” Ernest își continuă investigațiile, ajutat de un detectiv particular, căutarile lor aducând în fața telespectatorilor conflicte conjugale, urmăriri spectaculoase ș emoții devastatoare.

“Vă promitem o nouă serie cu povești impresionante, cu oameni care, orbiți de iubiri pătimașe dezvoltate în afara cuplului conjugal, sunt în stare să depășească orice limită . Împreună cu echipa de la <Ochii din umbră>, le vom dejuca planurile de amantlâc celor care au uitat de îndatoririle și respectul față de familie și căsnicie ”, a declarat Ernest.

Prima emisiune a noului sezon "Ochii din umbră" prezintă povestea Marei, mama a doi copii, căsătorită cu Andrei, de 11 ani. Cu ajutorul echipei "Ochii din umbră", Maria va demonstra cum prin dragoste și înțelegere poți transforma imposibilul în posibil, duminică, de la ora 20.30, la Kanal D.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel