Ernest, atacat cu o lopată într-un service auto

ernest
ernest

Prezentatorul emisiunii "Ochii din umbră", Ernest, a fost foarte aproape de a fi lovit în cap cu o lopată de un soț furios, pentru că i s-a depistat infidelitatea.

Ernest nici nu a bănuit că ajutorul pe care il va oferi unei soții suspicioase, nedumerită de comportamentul dubios al bărbatului său, îl va expune riscului să se trezească cu o lopată în cap.

Totul a început după ce Mariana, o femeie căsătorită de 23 de ani cu Ștefan, a realizat că se întâmplă ceva ciudat cu soțul ei și a apelat la echipa emisiunii “Ochii din umbră”. Ștefan, de meserie mecanic auto, dădea semne că nu îi mai stă mintea la consoarta și la cei doi copii ai lor. De câteva luni, acesta ajungea foarte târziu acasă, acorda o atenție deosebită aspectului fizic și frecventa cluburile de noapte. Nici în cele mai năstrușnice vise nu își imagina Mariana cu ce se ocupa bărbatul vieții ei: Ștefan șantaja femei pentru a primi favoruri sexuale.

Ernest reușește să îi aducă față în față pe cei doi soți, pentru confruntare. Prins în fapt de echipa emisiunii <Ochii din umbră”, Ștefan sare cu o lopată în mână să îl lovească pe Ernest și amenință că aruncă service-ul auto în aer.

Deznodământul întâmplării poate fi aflat, urmărind duminică, de la 20.3, la Kanal D, noua ediție a emisiunii "Ochii din umbră".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel