Episcopii catolici îi cer lui Sorin Oprescu demolarea Cathedral Plaza

Catedrala-Sf-Iosif-vs-Cathedral-Plaza
Catedrala-Sf-Iosif-vs-Cathedral-Plaza

Episcopii catolici din România îl acuză pe Sorin Oprescu de tergiversarea măsurilor pentru desfiinţarea „clădirii ilegale şi periculoase autointitulată Cathedral Plaza din apropierea Catedralei Sf. Iosif. Episcopii i-au trimis edilului o scrisoare deschisă, în care cer aplicarea neîntârziată a hotărârii judecătoreşti.

„Este surprinzător pentru noi faptul că, în totală opoziţie cu declaraţiile ferme de acum un an şi jumătate, conform cărora executivul Capitalei se obliga să pună imediat în aplicare orice hotărâre prin care i se va cere demolarea construcţiei, actuala sa conduită este de a nu materializa această hotărâre care este definitivă de mai bine de un an şi irevocabilă de peste şase luni de zile”, se arată în scrisoare.

Episcopii trec la avertizează

„Sperăm că nu va fi nevoie de pierderi de vieţi omenești şi (sau) de tragedii care să se producă din cauza blocului ilegal, pentru ca, în sfârşit, autorităţile publice să reacţioneze prompt şi Primăria Municipiului Bucureşti să pună în aplicare hotărârea judecătorească”,spun episcopii în scrisoare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel