Emeric Enei va fi operat pe inimă

ienei
ienei

Fostul antrenor al echipei naţionale şi al echipei Steaua, Emeric Ienei, a fost internat, vineri seară, la Institutul Inimii "Nicolae Stăncioiu" din Cluj-Napoca, iar medicii iau în calcul varianta de a-l opera, în funcţie de rezultatul investigaţiilor medicale la care a fost supus.

Directorul medical al Institutului Inimii "Niculae Stăncioiu" din Cluj-Napoca, Radu Căpâlneanu, a declarat, sâmbătă, că în cazul lui Ienei se va face "ce trebuie".

"Fostul antrenor Emeric Ienei a fost internat, vineri seară, la Institutul Inimii. I se fac investigaţii medicale, iar, dacă este cazul, va fi operat. Nu pot să spun diagnosticul cu care a fost internat, dar pot să spun că în acest caz se va face ce trebuie", a spus Căpâlneanu.

Emeric Ienei s-a născut la 22 martie 1937. El a fost antrenorul care a câştigat alături de Steaua Cupa Campionilor Europeni în 1986. De asemenea, a fost selecţionerul României la turneul final al Cupei Mondiale din 1990 şi al Campionatului European din 2000.

Și fostul ministru Valeriu Tabără a suferit o operație pe inimă.

Medicii i-au făcut lui Valeriu Tabără un triplu by-pass. Fostul deputat de Timiş a suferit un preinfarct acum câţiva ani.

Operaţia a fost efectuată de profesor doctor Marian Gaşpar şi a decurs fără complicaţii.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel