Eliminare ”Chefi la cuțite”, 22 noiembrie 2022. Mai sunt doar trei battle-uri până la semifinală

Mai sunt doar trei battle-uri până la semifinala „Chefi la cuțite”.

UPDATE: De data aceasta, în cel de-al 16-lea battle, Gina Pistol i-a provocat pe chefi să pregătească alături de echipele lor un starter, un main course și un desert, toate având în compoziție aluat. Timp de 75 de minute, fiecare a încercat să găsească și să pregătească cele mai bune rețete, însă doar o echipă a câștigat.

Cea mai apreciată farfurie a fost cea pregătită de Sorin Bontea. Așadar, echipa condusă de Florin Dumitrescu și cea a lui Cătălin Scărlătescu au intrat la duel.

După duel, un concurent a fost eliminat, însă Florin Dumitrescu a folosit amuleta pentru a-l salva pe Dan Manciu.

----

Ediția Chefi la cuțite difuzată de Antena 1 luni seara, de la 20:30, a adus un battle complicat pentru cele trei echipe conduse de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. Provocarea lansată de Gina Pistol a constat în pregătirea a două preparate: unul având ca ingredient de bază o plantă, iar celălalt creat astfel încât să scoată în evidență un anumit sos. Astfel, echipa lui Chef Dumitrescu a gătit cu leurdă și sos bechamel, concurenții lui Chef Scărlătescu au pregătit farfurii care au conținut măcriș și sos velouté, iar echipei lui Chef Bontea i-au revenit ștevia și sosul béarnaise. Proba a devenit și mai dificilă după ce Cătălin Scărlătescu a folosit amuleta care le-a interzis celorlalți doi Chefi să comunice verbal cu echipele lor jumătate din timp. După jurizarea făcută de artiștii din Taraful Rutenilor, echipa lui Chef Bontea a fost desemnată câștigătoare. La proba eliminatorie, cea mai slabă farfurie i-a aparținut Ștefaniei Pop, concurenta responsabilă cu deserturile în echipa lui Chef Dumitrescu. Astfel, Ștefania a primit 8 puncte, părăsind competiția.

Situat pe primul loc în preferințele publicului român, show-ul culinar Chefi la cuțite, difuzat aseară în intervalul orar 20:29-23:50, a atras în minutul de maximă audiență de la 22:03 peste 1.6 milioane de telespectatori în fața televizoarelor. Lider de audiență pe publicul commercial cu vârste cuprinse între18 şi 54 de ani, Chefi la cuțite a condus topul cu o medie de 7.4 puncte de rating și 23.7% cota de piață, în vreme ce Pro TV se clasa pe locul al doilea cu 6.4 puncte de rating și 20.4% cota de piață. La orașe, Antena 1 a fost lider cu o audiență medie de 7.2 puncte de rating și 19% cota de piață, Pro TV clasându-se pe locul al doilea, cu o medie de 5.8 puncte de rating și 15.2% cota de piață. Și la nivelul întregii populații a țării show-ul a fost lider cu o audiență medie de 6.8 puncte de rating și 17.5% cota de piață, Pro TV ocupând locul al doilea cu 5.9 puncte de rating și 15.3% cota de piață.

Mai sunt doar trei battle-uri până la semifinală

La battle-ul acestei seri, concurenții gătesc în versuri: urmează cel mai savuros poem scris în bucătăria Chefi la cuțite! Cum se vor descurca concurenții la potrivirea rimelor în timp ce gătesc și care dintre Chefi este mai talentat atunci când vine vorba de a improviza în versuri și a da indicații rimate echipei, telespectatorii vor descoperi într-o ediție Chefi la cuțite în egală măsură tensionată și plină de umor. Organizarea și strategiile în bucătăria show-ului culinar se vor dovedi mult mai dificile într-o asemenea situație... în strofe.

Pentru unii, gătitul în rime se va dovedi atât de greu, încât vor primi o pedeapsă și mai aspră. Așadar, condițiile sunt din ce în ce mai dure la bancurile de lucru - iar asta pentru că numărătoarea inversă a început! Mai sunt doar trei battle-uri până la semifinală. Cine impune vorbitul în versuri în bucătăria Chefi la cuțite, ce echipă va ieși câștigătoare... la finalul poemului din această seară, dar și ce concurent va avea cea mai slabă farfurie la proba eliminatorie, telespectatorii vor afla în ediția Chefi la cuțite difuzată de Antena 1 în această seară, de la 20:30.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel