Eliberat după șapte ani pentru un viol asupra mamei, și-a violat și sora

catuse
catuse

Un doljean, eliberat în urmă cu zece zile din penitenciar, unde a ispășit o pedeapsă de șapte ani de închisoare pentru că și-a violat mama, a fost arestat preventiv, el fiind acuzat că în noaptea de sâmbătă spre duminică și-a violat sora.

Ion Diaconu, în vârstă de 29 de ani, a fost eliberat în urmă cu zece zile din Penitenciarul de Maximă Siguranţă din Craiova, unde a ispăşit şapte ani de închisoare pentru viol şi incest, după ce şi-a violat mama, în vârstă de 46 de ani, potrivit Mediafax.

Bărbatul a a mers în satul natal, Giurgiţa, din județul Dolj, la sora sa, în vârstă de 23 de ani. Aceasta susține că sâmbătă noapte fratele său a devenit agresiv şi i-a cerut să îl însoţească la discotecă, după care a violat-o, ameninţând-o cu un cuţit. Potrivit celor declarate de tânără, ea a reușit duminică să fugă de acasă şi a anunţat Poliţia.

Tânărul acuzat de viol și incest a fost reținut și a primit mandat de reținere pentru 29 de zile.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Dolj, Amelia Căprărin, a declarat: "Din primele cercetări s-a stabilit că în noaptea de sâmbătă spre duminică acesta a ameninţat-o pe sora sa cu un cuţit, apoi a întreţinut raporturi sexuale cu ea. Victima a depus sesizare la Poliţie, iar bărbatul a fost reţinut, în prezent aflându-se în arestul Inspectoratului Judeţean de Poliţie. Ulterior, magistraţii au emis pe numele său un mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel