Elevă, trimisă imediat acasă în prima zi de școală, din cauza ținutei

Prima zi de școală a fost un eveniment nu tocmai plăcut pentru o elevă, întrucât a fost imediat trimisă acasă de către directoarea instituției, care a fost nemulțumită de felul în care s-a îmbrăcat adolescenta.

Potrivit Daily Mail, britanica Annalise Wilks, în vârstă de 14 ani, a mers în prima zi a anului școlar îmbrăcată în uniforma instituției de învâțământ: cămașă albă, sacou, cravată și pantaloni lungi, scrie stirileprotv.ro.

Cu toate acestea, directoarea școlii Beaumont Leys School, din Leicester, a fost foarte nemulțumită de ținuta elevei, motiv pentru care a trimis-o imediat acasă. Potrivit sursei citate, reprezentanta conducerii școlii a considerat că pantalonii elevei erau prea strâmți.

"Am schimbat uniforma școlii și am anticipat că aceste lucruri se vor întâmpla. Le-am spus clar tuturor că dacă nu vor respecta noile reguli vor primi detenție sau vor fi trimiși acasă. Dintre cei 1050 de elevi care învață aici, 20-25 nu au venit îmbrăcați potrivit", s-a apărat directoarea în fața presei.

Mama tinerei, revoltată de decizia directoarei

În replică, mama tinerei a fost revoltată de atitudinea directoarei, acuzând și faptul că fiica sa a fost privată de la educație.

"Pantalonii lui Annalise sunt potriviți, nu cred că erau prea strâmți. Este inacceptabil ca fiica mea să fie privată de la educație. Mai știu părinți care sunt furioși din același motiv. De ce nu a lăsat-o să stea la ore și nu mi-a trimis un bilet apoi pentru a-mi spune că a fost pedepsită?", a declarat mama adolescentei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel