Elena Udrea: Serviciile secrete vor să preia puterea

Elena Udrea a făcut în Parlament, înaintea votului din Camera deputaților, o declarație bombă despre serviciile secrete.

"Cazul Elena Udrea este doar forma cea mai acută a unei lupte pentru preluarea puterii. Este o acțiune bine organizată, care urmărește un plan gândit încă din timpul celui de-al doilea mandat al președintelui Traian Băsescu și țintește acapararea și exercitarea puterii de către un sistem format de reprezentanți ai Serviciilor Secrete, a instituțiilor de forță ale statului și ale justiției.

Perdeaua de fum din ce în ce mai transparentă care ascunde această actțiune a sistemului o reprezintă lupta anticorupție, un demers genial ales pentru că are suprtul popular.

Nu trebuie să speculam nevoia reală de justiție din România pentru răfuieli între puterile statului, iar cătușele să fie arma letală pe care sistemul să o folosească pentru a prelua puterea din mâinile celor care o dețin democratic, clasa politică, pentru a exercita în mod ocult și în folosul acelor care fac parte din el (n.r. sistem). Sistemul nu se supune judecații poporului și nu este ales de cetățeni.

Odată ce va prelua puterea nu mai există niciun mecanism democratic de control asupra lui în afară de revoluție, așa cum s-a întâmplat în decembrie 1989", a spus Udrea la dezbaterea din plen asupra cererii de urmarire penală formulată de DNA.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel