Electric Love Story - concert emblematic Direcția 5

Fanii trupei direcția 5 sunt invitați, pe 30 octombrie, la Sala Palatului, pentru a asculta, începând cu ora 19.30, muzică de cea mai bună calitate, în cadrul unui concert emblematic - Electric Love Story.

După 21 de ani de carieră, cu peste 20 de single-uri, mai mult de 30 de albume și un singur crez: muzică de cea mai bună calitate, trupa direcția 5 își așteaptă fanii la o frumoasă poveste de dragoste care marchează lansarea albumului cu același nume - Electric Love Story.

“Iubirea nu are limite, nu are prejudecăți, nu are grade de comparație. Ea există pur și simplu, fără timp sau spațiu. Este crezul nostru și întreaga filosofie Electric Love Story”, povestește Marian Ionescu, liderul formației direcția 5.

Dacă iubirea este pretutindeni iar muzica este sufletul dragostei, seara de 30 octombrie se anunță a fi un moment magic al celor mai frumoase trăiri alături de direcția 5 - una dintre cele mai iubite și apreciate trupe din România.

Biletele se găsesc la Sala Palatului, Magazinul Muzica, în rețelele magazinelor Diverta, Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Cărturești, librăria Mihai Eminescu și online pe bilete.ro, myticket.ro, eventim.ro, bestmusic.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel