Ședință la sediul PSD. Culise: Ce se va întâmpla în Parlament la sfârșitul lunii

A fost o întâlnire importantă la sediul PSD, a doua întâlnire de acest gen și s-au pus la punct detaliile pentru ceea ce se va întâmpla în Parlament, la sfârșitul lunii iulie, cel târziu începutul lunii august. 

"Astăzi, la sediul PSD, a avut loc întâlnirea dintre Codrin Ștefănescu, secretar general adjunct al PSD, și  liderii revoluționari, reprezentanți ai organizațiilor și asociațiilor urmașilor eroilor martiri, celor răniți pe baricade în Revoluția din decembrie 1989; ai celor reținuți, arestați și torturați în beciurile fostei Securități; ai luptătorilor care au supraviețuit gloanțelor în orașele unde au existat punctele fierbinți ale Revoluției – Timișoara, Sibiu, Arad, Cluj, Brașov, Brăila, Craiova, Constanța, Galați, Buzău, Iași și Piatra Neamț", anunță un comunicat de presă remis dcnews.ro. 

Sursa citată precizează că este a doua mare întâlnire pe care PSD o găzduiește. După prima întâlnire, o scrisoare i-a fost înmânată lui Codrin Ștefănescu pentru a-i fi dată președintelui PSD, Liviu Dragnea. 

VEZI AICI: Scrisoarea primită de Codrin Ștefănescu pentru Liviu Dragnea

Se anunță o mare dezbatere, la Parlament

"Au fost discutate două subiecte: reafirmarea sprijinului pentru conducerea partidului și a PSD la viitoarele alegeri parlamentare și, cel mai important, au rugat conducerea partidului să fie coorganizator la o dezbatere cu tema 'Drepturile și libertățile omului în România, la 27 de ani de la Revoluție'. La această dezbatere, care se dorește a fi organizată la sfârșitul lunii iulie - începutul lunii august, la Parlament, vor fi invitați reprezentanții tuturor asociațiilor și organizațiilor nonguvernamentale care militează pentru drepturile omului și care luptă împotriva abuzurilor statului; Asociația Magistraților din România; Uniunea Națională a Judecătorilor din România; Asociația Procurorilor din România; Uniunea Juriștilor din România, precum și alte asociații și organizații din domeniul juridic; reprezentanții principalelor ambasade din țările în care ”democrația și libertățile nu sunt un lux”; asociații internaționale care monitorizează respectarea drepturilor și libertăților omului la nivel mondial și care au birouri la București; reprezentanți ai organizațiilor asociațiilor și ligilor anti-comuniste din Europa și SUA; reprezentanții mass-media", precizează sursa citată. 

Printre membrii participanți la întâlnire, fondatori ai PSD

Liderii organizațiilor și asociațiilor revoluționare din orașele martir i-au explicat secretarului adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, că deja au făcut cunoscut la nivel teritorial intenția lor de a organiza această masă rotundă. Codrin Ștefănescu i-a asigurat că vor primi tot sprijinul din partea PSD pentru organizarea acestui eveniment, cu atât mai mult cu cât foarte mulți dintre ei sunt membri fondatori ai partidului. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel