Eclipsa de Soare / Lună Nouă în Taur, 30 aprilie 2022. Previziuni pentru toate zodiile. Simulescu: Aspecte uimitoare!

Foto: Pixabay, de Jill Wellington
Foto: Pixabay, de Jill Wellington

Află în articol ce aduce Eclipsa de Soare și Luna Nouă în Taur zodiei tale.

Eclipsa de Soare de pe 30 aprilie coincide cu Luna Nouă în Taur. Evenimentul se petrece în același timp cu cea mai romantică zi a anului sau „iubibilă” dacă vreți, având în vedere conjuncția Venus - Jupiter. Totodată, având un Ascendent în Capricorn în harta momentului, ceea ce începem acum va fi de durată. Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef Astrosens.ro, ne prezintă previziunile și recomandările pentru fiecare zodie și ascendent. 

„Ziua cea mai iubibilă / romantică din 2022"

"Pe 30 aprilie avem mai multe aspecte uimitoare. Pe de o parte, Venus conjuncție Jupiter în semnul Peștilor, deci putem spune că avem de-a face cu „ziua cea mai iubibilă / romantică“ din 2022, planeta iubirii se întâlnește cu planeta abundenței.

Având în vedere că evenimentul are un Ascendent în Capricorn și avem în aceeași zi o Conjucție Venus-Jupiter, nu poate fi decât o zi memorabilă pe care nu o putem lăsa să treacă fără să plantăm ceva. Acest „ceva” va avea o caracteristică extrem de importantă: va fi DURABIL! Va rezista în timp, îi vom vedea roadele!

Totodată, Luna Nouă este în conjuncție cu Uranus, deci ceea ce implementăm acum, sau ceea ce „plantăm” ar putea avea aspecte revoluționare care să ne ușureze munca." explică Daniela Simulescu.

Previziuni pentru ZODII

Berbec / Ascendent în Berbec

Berbecii sau cei cu Ascendentul în Berbec ar putea să „planteze” un mic plan financiar. Să facă banii să muncească pentru ei, să se gândească la un cont de economii sau la o pușculiță din care în viitor să poată să își cumpere ceva valoros pentru ei, ceva care să le facă o bucurie. Totodată, Berbecii ar trebui să mediteze puțin la felul în care și-au cheltuit banii, ce pierderi au fost, oare au investit așa cum trebuia? Banii sunt o formă de energie, ei trebuie să fie respectați și organizați ca să se întoarcă mereu la tine. 

Taur / Ascendent în Taur

Taurii sau cei cu Ascendentul în Taur pot avea multe de câștigat dacă „se plantează” pe ei înșiși în colectivitatea lor, dacă plantează o nouă versiune a lor în funcție de ce găsesc în ceilalți. Au șansa să se reinventeze, să își vadă din nou valoarea. Găsești continuarea și previziunile pentru toate zodiile pe Astrosens.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel