Echinocțiu toamnă 2017, 22 septembrie. Cum sunt afectate zodiile de echinocțiul de toamnă 2017

Echinocţiul de toamnă 2017 are loc pe data de 22 septembrie, la ora 23:01 în România. Fiind un eveniment astrologic important, afectează fiecare zodie în parte.

Atenția Berbecilor se va îndrepta spre partenerul de viață. Cei singuri, își vor dori mai mult ca oricând o relație pe termen lung.

Viața profesională a Taurilor primește, din plin, ajutorul astrelor.

Dragostea, partenerul de viață și copiii vor acapara atenția, energia și timpul nativilor Gemeni. Mulți dintre ei își vor dori încă un copil sau se vor hotărî să se căsătorească după ce vor primi vești legate de o sarcină neplanificată.

Soarele va intra în zodia Balanță, unde se află Marele Benefic Jupiter, iar afacerile de familie sau afacerile imobiliare ale Racilor vor înregistra profit considerabil. Prezența Soarelui și a planetei Jupiter în Balanță poate însemna, pentru Raci, și mutarea într-o casă mai mare sau mărirea familiei.

Soarele va intra în zodia Balanței, alături de Jupiter, aducându-le nativilor Leu numeroase invitații la diferite evenimente, posibil și în străinătate. Multe dintre acestea vor avea caracter profesional și îi vor ajuta pe Lei să se perfecționeze în domeniul lor de activitate.

Pentru Fecioare, se anunță noroc în plan financiar, soluții și câștiguri neașteptate.

Soarele în zodia lor le dă Balanțelor energie, curaj și ambiție, dar planetele aflate în zodia Fecioară le cer să își pregătească, temeinic, proiectele personale.

Pentru Scorpioni, acest moment înseamnă protecție din partea unor oameni importanți sau soluții miraculoase la diferite probleme.

Pentru nativii Săgetător, o perioadă plină de succes și de noroc. Statutul lor în companie și reputația lor în cercul profesional nu vor avea decât de câștigat de pe urma acestei combinații astrale.

Soarele va intra în zodia Balanță, unde se află și Jupiter, Marele Benefic și le va aduce Capricornilor noi oportunități în carieră.

Pentru Vărsători, asta înseamnă începutul unei perioade în care marele noroc vine din străinătate sau în urma unor programe de studii și perfecționare, la care nativii trebuie să să se înscrie.

Pasiunea se intensifică în relația de cuplu actuală a nativilor Pești, iar în cazul multora dintre ei, poate însemna și o sarcină sau nașterea unui copil. Pentru Peștii singuri, prezența Soarelui și a planetei Jupiter în zodia Balanței poate însemna chef de aventuri și succes în amor, potrivit huff.ro.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel