EBA: Stolojan și-a făcut partid prin racolări, să nu vorbească

eba_ie3
eba_ie3

Europarlamentarul PDL Elena Băsescu îl atacă pe colegul său din Legislativul european, Theodor Stolojan, căruia îi spune că nu e cazul să vorbească de Mișcarea Populară ca despre un partid care face racolări, când însuși democrat-liberalul și-a construit un partid cu această manevră.

Elena Băsescu apără noul partid format, Mișcarea Populară, atacându-și actualii colegi din PDL. Astfel de ieșiri din partea Elenei Băsescu confirmă, într-un fel, analizele comentatorilor politici, care susțin că Traian Băsescu a creat Mișcarea Populară pentru ca fiica sa cea mică să aibă o platformă pentru alegerile europarlamentare din 2014.

”Ce ironie! Să se opună racolărilor tocmai colegul meu din ‪PDL‬, domnul Stolojan, care şi-a făcut partid (PLD) racolând masiv oameni din PNL”, a scris mezina președintelui pe Facebook.

Theodor Stolojan a creat în 2007 Partidul Liberal Democrat, al cărui președinte a fost.

Stolojan comentase, cu o zi înainte, pentru ziare.com, structura noii Mișcări Populare, care are în componență oameni din PDL: ”Asta e viața, oamenii se mai mișcă dintr-un loc în altul, sperăm să nu își concentreze forțele spre racolarea din PDL, ci să se concentreze pe ce au spus - oameni noi, partid nou și așa mai departe. E un partid nou, sperăm să se concentreze pe lupta politică împotriva USL, nu pe racolarea din PDL”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel