După cinci ședințe nereușite, Complexul Hotelier Mamaia a fost vândut cu 2,48 milioane euro

hotel-mamaia-1
hotel-mamaia-1

Complexul Hotelier Mamaia, aflat în patrimoniul SC Mamaia SA, a fost vândut miercuri, 5 octombrie, în urma unei licitaţii dechise, preţul de vânzare fiind 2,48 milioane euro şi a aparţinut singurei oferte depuse, a anunţat joi Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului (MDRT). Anterior acestei licitaţii, Complexul Hotelier Mamaia mai fusese scos la vânzare în cinci şedinţe de licitaţie, fără a găsi cumpărători.

"Cumpărătorul este Iordache Silviu, persoană fizică, din Bucureşti. Plata se face integral, în zece zile calendaristice de la data semnării contractului de vânzare – cumpărare. Garanţia de participare, care se constituie avans la contract, a fost de 400.000 euro", se arată într-un comunicat al ministerului.  Contractul de vânzare – cumpărare va cuprinde o clauză prin care cumpărătorul este obligat să menţină activul în circuitul turistic.

Complexul Hotelier Mamaia este situat în centrul Staţiunii Mamaia, fiind compus din teren în suprafaţă de 2.248 mp şi construcţii: Hotel Mamaia, restaurant şi două terase. Hotelul este dispus pe parter plus un etaj, are o capacitate de 66 locuri de cazare, distribuite astfel: 16 camere duble, şapte apartamente cu două dormitoare şi un apartament cu trei dormitoare. Complexul este clasificat la cinci stele. Dotări: săli de conferinţă, bar, salon de coafură, masaj, jacuzzi, saună.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel