După ce vei citi asta, nu vei mai arunca niciodată cojile de ou

Coaja de ou are o mulţime de beneficii asupra organismului. Aceasta este un aliat excelent pentru combaterea problemelor osoase, ajută la întărirea unghiilor, tratează pielea iritată şi poate fi chiar şi un supliment bun pentru animalul de companie. 

Consumul de coji de ou poate ajuta la scăderea nivelurilor ridicate de hipertensiune arterială și colesterol. Pentru a consuma coaja de ou, trebuie să o tăiați și o amestecați cu puțină apă. Valoarea zilnică recomandată este de aproximativ 3 grame.

Alte utilizări ale cojilor de ouă

 

Coaja de ou este un remediu excelent pentru cei care au unghiile fragile. Tot ce trebuie să faceţi este să pisaţi coaja oualui şi să o adăugaţi în lacul de unghii pe care îl folosiţi de obicei. Veţi vedea că în scurt timp unchiile vor fi mai puternice, mai frumoase şi mai lungi. 

Supliment pentru câini

Pisaţi coaja de ou şi amestecaţi-o cu alimentele pe care le daţi animalului de companie.

Mască facială

Cu ajutorul cojii de ou puteţi face o mască facială excelentă. Tot ce trebuie să faceţi este să amestecaţi coaja cu un ou, apoi aplicaţi pe faa curată. Lăsaţi să acţioneze timp de 10 minute, după care vă puteţi spăla pe faţă. 

Tratează pielea iritată

Amestecaţi coaja unui ou cu o lingură de tarăţe şi oţet de mere. Lăsaţi la macerat 24 de ore, după care îl puteţi aplica pe zonele iritate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel